Völgyesi Gabinak köszönheti a gyógyulását Csonka András - Videó

Völgyesi Gabi Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András nemrég olyan súlyos fülproblémával küzdött, amely miatt kénytelen volt kórházba menni. Az infúziós kezelés azonban nem hozta meg a várt eredményt, azonban Völgyesi Gabinak köszönhetően egyre jobban érzi magát.

A színész néhány héttel ezelőtt került kórházba, hiszen fülproblémája annyira elhatalmasodott, hogy azonnali beavatkozásra volt szüksége.

„Egy ideje már be volt dugulva a fülem, nem is akart helyre jönni.

Így elmentem egy hallásvizsgálatra, ahol kiderült, hogy akut halláscsökkenésről van szó

amit a belső fül problémája okoz. Van, aki szédül, van, akinek zúg a füle, akár évekig is. Sajnos ez egy nagyon érzékeny terület, még a pontos okot sem tudják, hogy mi váltja ki mindezt. Kaptam egy infúziós kúrát, ami akkor nem nagyon működött nálam" - mesélte a 95.8 Sláger Fm műsorában.

Völgyesi Gabi tippjét követve kezdett el a gyógyulás útjára lépni.

„Olvastam Völgyesi Gabi történetét, akinek nagyon sokáig hasonló problémája volt, igaz neki zúgott a füle. Rajta az akupunktúrás kezelés segített, én is ezért mentem el egy doktorhoz. Most már a nyolcadik kezelésen vagyok túl és úgy tűnik, hogy bár nem tökéletes, de már nincs olyan erős füldugulásom, mint korábban volt"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.