Pécsi Ildikó fiából és kisunokájából merít erőt a karantén alatt

párkapcsolat karantén Pécsi Ildikó család koronavírus Szűcs Csaba kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és fia, Csaba a karantén alatt újra közel kerültek egymáshoz. A színésznőben ő, és kisunokája tartja a lelket ezekben a nehéz hetekben.

Pécsi Ildikó, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő és férje, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó hetek óta otthon vannak. A házaspár komolyan veszi a karantént, és igyekeznek csak a jó dolgokra koncentrálni.

Pécsi Ildikó például fiára, és kisunokájára koncentrál, belőlük merít erőt, ugyanis újra olyan jóban vannak, mint régen.

"Az elzártság most teljesen más érzéssel tölt el, hiszen sokkal szorosabb lett a fiúnkkal a kapcsolatunk. Mindennap beszélünk, újra hosszú és bensőséges beszélgetéseket folytatunk, sikerült közel kerülni egymáshoz sok év után"

– mesélte a színésznő a Borsnak.

"A bírósági ügyek és idegeskedés komoly nyomot hagyott az egészségünkben, mind a ketten betegek vagyunk Lajossal...Most mégis sokkal jobban érezzük magunkat.

A fiúnkkal való szoros kapcsolatunk megannyi szép emléket idéz fel bennünk. Ha vele beszélünk telefonon, vagy halljuk a kétéves kisunokánk hangját, akkor eszünkbe sem jut, hogy mennyi gond van kint a világban.

Most csak ez számít" – zárta sorait Pécsi Ildikó, aki a peres ügyekkel most nem kíván foglalkozni.

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.