Iszak Eszti nagyon rosszul viseli a bezártságot, ezek segítenek neki

Forrás: Instagram -
karantén Iszak Eszter koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell nem éppen otthonülő típus, és munkája miatt is nagyon pörgős életet élt. Éppen ezért Iszak Eszti számára borzasztó nehéz volt a leállás a karantén kezdetén. Elárulta, hogyan birkózott meg vele.

A sztár nem tagadja, kiborult a karantén elején, mert annyira nehezen viselte a bezártságot. A blogjában őszintén mesélt érzéseiről:

„Hetekig nem tudtam mit kezdeni magammal. Megviselt a bezártság, teljes borulás volt, hogy nem találkozhatok a szeretteimmel. Ehhez párosult egy erős lelkiismeret-furdalás, hogy nem töltöm hasznosan a napokat."

Iszak Eszter nehezen bírja a bezártságot. Forrás: Instagram

Persze Esztinek nem volt más választása, meg kellett barátkoznia a helyzettel. Ezért megtervezte a napjait, ébresztőre kelt, és olyan dolgokba vágott bele, amikre eddig nem volt ideje: spanyol tanulás, kertészkedés, főzés, olvasás. Így elviselhetőbb lett számára ez az időszak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.