Hoppá! Brad Pitt gyűrűt adott Lena Dunhamnak

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Isabel Infantes -
Brad Pitt színész barátság gyűrű Lena Dunham kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lena Dunham végre elárulta, miért csókolta meg Bradet a Volt egyszer egy vadnyugat egyik tavalyi premierjén, és egy Bradtől kapott gyűrűről is mesélt.

Nagy port kavart Brad Pitt és Lena Dunham tavaly júliusban lencsevégre kapott fotója, amin úgy fest, mintha a színésznő megcsókolta volna a filmsztárt.

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Isabel Infantes

A történtek után senki nem nyilatkozott a képről, Lena viszont a napokban végre megtörte a csendet, és Andy Cohen műsorában mesélte el, mi történt valójában - írja a joy.

Készült egy igen kellemetlen fotó kettőnkről, nem tudom, emlékszik -e rá valaki. Az interneten úgy tűnhetett, hogy én fizikailag rátámadtam, erre ő elég ideges lett. Pedig én soha nem erőszakolnék ki egy csókot Brad Pitt-től, ehhez túlságosan tisztelem őt művészként és barátként

- mondta a színésznő, aki abba is beavatta a nézőket, hogy az este további részén Braddel egy szobába vonultak, ahol titokban ettek egy kis pizzát, és amikor Lena megdicsérte Brad gyűrűjét, a sztár neki adta.

Aznap este tiszta ideg voltam, mert a hely tele volt a legnagyobb példaképeimmel, Brad azonban sokat segített ezen!

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.