Hajas László sok pénzt bukott a koronavírus-járvány miatt, de emberségből jelesre vizsgázott

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Hajas László koronavírus-járvány korlátozások enyhítése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajas László a koronavírus-járvány miatt bezárta fodrászatait, de 53 alkalmazottjának az elmúlt két hónapban is ugyanúgy adott fizetést. Ezzel ugyan sok pénzt bukott, de most, amikor újra kinyitotta a fővárosban lévő három szalonját, munkatársai hatalmas lelkesedéssel és lojalitással vethetik bele magukat a munkába.
Hajas László több mint 10 milliót bukott, de emberségből jelesre vizsgázott Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Sose felejtem, amikor a munkaügyi jogásznak elmondtam, a célom, hogy egyetlen alkalmazottam se éhezzen, azt felelte, még nem találkozott ilyen munkáltatóval. Ez jólesett, és pluszerőt adott, mert a jogi szövegek értelmezése kizsigerelt. Feleségemnek is hálás lehetek, otthon minden lehetséges terhet levett a vállamról, és lelkileg is támogatott, amikor látta, feszültebb vagyok" – mesélte a sztárfodrász, aki a fizetés nélkül szabadság ellenére is adott juttatást alkalmazottainak.

"Talán arra vagyok a legbüszkébb, hogy mindegyiküknek sikerült beadni az állástámogatási igénylést. Erre szükségük lesz, hiszen termékeket is forgalmazunk, ezért a szabály szerint egyelőre délután háromig lehetünk nyitva. Ez további kiesést jelent, de nem érdekel."

Azt is elmondta, meddig tudta volna így fenntartani cégét, ha nem kerül sor a korlátozások enyhítésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.