A brazil modell átverte követőit nagy átalakulásával

Forrás: TikTok/aquelinealarcao -
átverés TikTok átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaqueline Alarcao azt írta TikTok bejegyzéséhez, hogy így nézett ki mielőtt hozzáment volna egy fogorvoshoz. Egy videót posztolt döbbenetesen kusza fogsoráról. Majd pedig a következő képkockákban vakító fehér, tökéletes mosollyal látható.

A brazil modell több mint 151 ezres követőtáborából sokan valóban elhitték, hogy a már kórosnak mondható fogsorból egy ilyen tökéletes mosoly született. Az átalakulós videóban Jaqueline megmutatja, állítása szerint milyen volt a fogsora, mielőtt hozzáment egy fogorvoshoz, aki viszont utána gyönyörű nőt varázsolt belőle – írta meg a Mirror.

A brazil modell átverte követőit nagy átalakulásával Forrás: TikTok/aquelinealarcao

A bejegyzést több mint 15,6 millióan látták, a nő ezután több videót is készített arról, hogy csupán egy kelléket használt az „előtte" képekhez.
Többen viszont már egyből megírták kommentben, hogy ebből még a legjobb fogorvosok sem tudnának ilyen mosolyt varázsolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.