Michael Schumacher szívesen tett keresztbe Nico Rosbergnek?

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
Nico Rosberg Michael Schumacher autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nico Rosberg és Michael Schumacher köztudottan nem voltak puszipajtások, hiába egy csapatnál versenyeztek. Roseberg állítása szerint mindig minden Schumacher körül forgott, ő volt az Isten, akin kívül senki nem számít.

Olyannyira, hogy még Rosberg stratégiáját is Schumacherrel vitatták meg a csapattagok, ahelyett, hogy a szóban forgó versenyzőt is beavatták volna. Persze csak két évig voltak csapattársak, de a 34 éves autóversenyző tudta, hogy sosem fog tudni kilépni Michael árnyékából - aki ráadásul még szándékosan keresztbe is tett neki.

Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Mark Thompson

"Az egyik Monacói Nagydíj időmérője előtt elfoglalta a garázsunk egyetlen mosdóját, ráadásul igen hosszú időre. Nagyon jól tudta, hogy nekem is szükségem lenne rá, de mivel magától nem jött ki, ezért dörömböltem az ajtón, mint egy vadállat. Ám őt ez nem érdekelte. Teljesen nyugodt volt, miközben tudta, hogy én mindig ideges leszek. Egy perccel a kezdés előtt aztán kijött és eljátszotta az ártatlant: "Bocsi, nem tudtam, hogy ott vagy" - mondta Rosberg az Nau.ch-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.