Mai napig együtt fürdik az 55 éves anya 19 éves lányával - Videó

Forrás: Shutterstock -
lánya anya fürdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai nő és fiatal felnőtt lánya mindennap együtt fürdik, nekik ez a világ legtermészetesebb dolga. Számtalan tévénézőt azonban ez teljesen ledöbbentett.

A bizarr epizódnak lehettek szemtanúi a nézők, mikor együtt láthatták a zuhany alatt a floridai Jensen Beachen élő 55 éves Mary-t és a 19 éves Brittanit. Az anya tudja, hogy sokan furcsának vélik kapcsolatukat, azonban szerinte ebben semmi rendkívüli nincs, egyszerűen csak szoros kapcsolatot ápol a lányával. Britani 5 éves kora óta fürdik együtt anyukájával és élvezi, hiszen rajongási szereti édesanyját.

A sokakat felzaklató szokás mögött pedig egy komoly történés áll. Mary azért kezdett el együtt fürödni a lányával, mert Brittani kiskorában pánikrohamot kapott, valahányszor zuhanyoznia kellett. A kislány csak akkor nyugodott meg, ha az anyukája is vele fürdött. Azóta sem hagytak fel ezzel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.