Így próbálja palástolni David Beckham, hogy kopaszodik

Instagram/David Beckham -
David Beckham kopaszodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegény Beckham, mindenki a hajával van elfoglalva - pontosabban azzal, hogy egyre kevesebb van neki. 

Ahogy azt korábban megírtuk, nemrég napvilágra került egy fotó David Beckhamről, amelyen tisztán látszik, hogy a sztár bizony erősen kopaszodik. A paparazzi felvétel elképesztő sebességgel terjedt el a neten, mindenki ezen szörnyülködött.

A 45 éves hírességnek bizonyára sokat fáj emiatt a feje, hiszen már évek óta küzd a hajával. Régebbi hírek szerint hajbeültetésen is átesett, ám egy szakember szerint David haj-tünetei egyáltalán nem típusos hajbeültetettre jellemzőek, és mivel a sztár sosem erősítette meg a hírt, így ezt nem vehetjük készpénznek - írja a DailyMail.

A friss fotóin azonban mégsem olyan ritka a frizurája, mint azon a bizonyos képen, így többekben is felmerült a kérdés:

vajon hogyan csal?

Bizonyos híresztelések szerint egy párezer forintos spray-t használ, amely a hajszínének megfelelő festékanyaggal fedi be a kopaszodó fejbőrt, így azt a hatást kölcsönzi, mintha ott is sűrű haja lenne - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.