Bódi Magdi életébe is kerülhetett volna gombaszedési akciója

Forrás: Spotlight Media -
Bódi Magdi gombaszedés Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő szívesen fogyaszt gombaféléket, sőt egyszer a gombagyűjtéssel is megpróbálkozott. Kész szerencse, hogy szerzeményeit elvitte bevizsgáltatni, ugyanis azok mindegyike mérges gomba volt.

Egyre többet mozdul ki otthonából az Emilio família, amely legutóbb úgy döntött, meglátogatják régi jóbarátjukat, Bódi Magdit. Az énekesnő tiszteletükre az egyik specialitását készítette el, gombapörköltet rizzsel. Főztje azonban nem lett tökéletes egy konyhai bakinak köszönhetően.

Forrás: Spotlight Media

Azonban az énekesnő kevésbé nevetett olyan jót gombászási kalandjának felelevenítésekor.

„Egyszer úgy gondoltam, hogy elmegyek gombászni. Hatalmas kosár, szebbnél szebb gombákat gyűjtöttem össze. A biztonság kedvéért elmentem bevizsgáltatni és milyen jól tettem! Kiderült, hogy mind mérges gomba volt, a gombász azt mondta egy ekkora mennyiséggel nemhogy magamat, de fél Budapestet megmérgezhettem volna.

Kárpótlásul kaptam egy kis adag bevizsgált, ehető gombát. Ha bárki hasonló gyűjtőakción gondolkodna, inkább szakemberrel tegye és mindig, minden esetben vizsgáltassa be a gombákat, mielőtt feldolgozná" – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban az énekesnő.

Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.