Így emlékszik Opitz Barbi Petics Kristófra: "Nagyra tartott engem, én is nagyra tartottam őt"

halál X-Faktor Petics Kristóf tragédia fulladás Opitz Barbi megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Barbarát is megrendítette Petics Kristóf halála, akinek holttestére vasárnap találtak rá az Újfehértó közepén található tóban. Az énekesnő megtörten nyilatkozott a tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori versenytársáról.

A 2016-os X-Faktor győztese a közösségi oldalán, fotókkal búcsúzott a fiataltól, akivel négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg.

"...2016-ban az X Faktor alkalmával ismertem meg Kristófot, aki egy különleges, intelligens, tehetséges, mély érzelemvilágú fiú volt.

Az első hozzám szólása az volt, "Te fogod megnyerni ezt a versenyt!" Szavai számomra nagyon sokat jelentettek. Velem az első perctől kezdve tisztelettudóan, kedvesen viselkedett. Mindvégig nekem szurkolt, miután neki el kellett hagynia a versenyt.

Versenytársaim közül egyedül Ő tartotta velem a kapcsolatot. Volt, hogy együtt mentünk színházba.

Volt amikor panaszkodott, hogy az emberek nem fogadják el olyannak amilyen.. Lázongó volt, kereste helyét a világban. Sok mindenbe belefogott, egy dalt is írt nekem, de nem küldte el sajnos. Szeretett volna meghívni a születésnapjára is...

Nagyra tartott engem, és én is nagyra tartottam őt..Könnyek között és nehezen tudom elfogadni, hogy ő nincs már...Isten nyugosztaljon Kristóf!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.