Kiderült, hogy autista az örökbe fogadott kisfiú, a pár visszaadta őt

Forrás: Shutterstock -
örökbe fogadás autista szülő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az influenszer pár nagycsaládot alapított, négy saját gyerek mellett örökbe fogadtak egy ötödiket is Kínából. Ám most úgy határoztak, nem tudják vállalni a kisfiút a továbbiakban, ezért visszaadták. A döntés okát hallva teljesen kiakadtak a követőik.

A kis Huxley-t Kínából fogadta örökbe Myka Stauffer és a férje, James, négy saját gyerekükkel együtt nevelték őt. A pár népszerű a YouTube-on és az Instagramon is, a kisfiúról is sok videót és fotót osztottak meg. Éppen ezért is akadtak ki teljesen a követőik, amikor bevallották, úgy döntöttek, visszaadják a gyereket, mivel kiderült, hogy autista - írta meg a BuzzFeed.

Megrázó volt az orvosok visszajelzéseit hallgatni a felkavaró tényekről. Sosem akartunk ilyen helyzetbe kerülni.

Orvosról orvosra jártak, de végül rájöttek, nem tudják megadni a gyereknek azt, amire szüksége van.
"Úgy érzem-e, hogy anyaként elbuktam? 500 százalékban" – mondja a nő.

Huxley azóta új családhoz került, akik elfogadják őt olyannak, amilyen.

A pár követői felháborodásukat fejezték ki, mert úgy gondolják, a szülők egyből feladták, mert kissé nehezebb lett a helyzetük. Azt firtatták, vajon ha a vérszerinti gyerekükről derült volna ki, hogy ebben a betegségben szenved, őt is továbbadják? A házaspár népszerűsége tehát hatalmasat zuhant, a követők nem akarnak tőlük gyerekneveléssel kapcsolatos tartalmakat látni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.