Gáspár Evelin pályát váltott

Forrás: Instagram -
cukrászda Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin megelégelte a celebéletet és egy teljesen új szakmát kezdett el megtanulni. A fiatal lány cukrászként képzeli el a jövőjét. 

25 éves korára nemcsak több nyelven beszél, de már közgazdász diplomával is rendelkezik. Most pedig a gasztronómia vizeire evezett, és eltervezte, hogy kitanulja a cukrászmesterséget. Erre pedig főzőtudományáról híres anyukája Gáspár Bea készítette fel az első féléves vizsgájára, amelyet sikeresen abszolvált.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Evelinnek pedig személyes kötödése is van a szakmájához ugyanis köztudottan figyel arra, hogy miket visz be a szervezetébe, hiszen kisebb korában meggyűlt a baja a kilókkal. Új szakmájában az egészséges vonalat szeretné követni, legnagyobb álma pedig az, hogy cukrászdát nyisson, ahol kizárólag cukormentes és kalóriaszegény édességeket készítenének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.