Két év után tudta meg, hogy nem kutyát, hanem egy vadállatot nevel

kutya medve állat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai asszony úgy tudta, egy tibeti masztiffot nevel, ám ahogy telt az idő, egyre gyanúsabb lett az eb. Kiderült, hogy az állat, amit otthon tart, nem kutya.

A kínai Yunnanban élő Su egy vakáció során vásárolta házi kedvencét, és úgy tudta, egy tibeti masztiffot vitt haza. Az első hónapokban semmilyen furcsaságot nem tapasztalt. Ám idővel feltűnt neki, hogy különös táplálkozási szokásai vannak a kutyának.

"Egy veder gyümölcsöt és két lábos metéltet is képes megenni egy nap."

– mondta a nő a helyi sajtónak.

Két év után tudta meg, hogy nem kutyát, hanem egy vadállatot nevel Forrás: CGTN

Még ezzel sem foglalkozott, két évig élt vele az állat, együtt is aludtak, amikor eszébe jutott, hogy a kutya sohasem ugat, ezért megvizsgáltatta egy állatkerti gondozóval, aki közölte vele a sokkoló hírt:

egy medvét nevelt otthon, ráadásul egy ritka fajt

– írta meg az Independent.
Sajnos ezután Su-nak búcsút kellett mondania a 200 kilós állattól, Kicsi Feketét (így hívták) egy rezervátumba vitték. Az állatorvosok szerint az ázsiai fekete medve tökéletesen egészséges, és remek ellátást kapott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.