Megható sorokkal búcsúzik családjától a koronavírusban elhunyt férfi

Forrás: Shutterstock -
búcsúlevél szerelem koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Coelho nem tudott elbúcsúzni férjétől, aki meghalt pár perccel azelőtt, hogy a kórházba érkezett volna. Később a nő megható búcsúlevélre bukkant Jonathan telefonjában.

A 33 éves amerikai férfi koronavírussal fertőződött meg, állapota annyira súlyos lett, hogy lélegeztetőgépre kapcsolták, de nem tudta legyőzni a kórt.
Még volt ideje a telefonjában egy búcsúlevelet írni imádott feleségének és két gyerekének – írja a Daily Star.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A nő néhány kép miatt kapcsolta be párja mobilját, miután elhunyt, amikor látta, hogy halála előtt megpróbálta felhívni őt, és észrevette a jegyzeteit is, amiben néhány személyes adatot és jelszót írt le a férfi. Majd lejjebb görgetve megtalálta a szívhez szóló búcsúlevelét is, ami így szólt:

„Teljes szívemből szeretlek Titeket. A legszebb életet kaptam tőletek. Szerencsés vagyok, hogy a férjed lehettem, valamint Braedy és Penelope édesapja.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.