Csúnyán hátba szúrta egyik barátja Katalin hercegnét

barátság Katalin hercegné árulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalint egy jó barátja Richard Dennen újságíró árulta el, ami előtt a hercegné teljesen értetlenül áll.

A múlt heti botrány óta nem csillapodtak a kedélyek a Kensigton palotában, ugyanis megjelent egy hosszadalmas cikk Katalin hercegnéről a Tatler nevezetű magazinban, ami negatív színben tüntette fel őt és egész családját. Minden szaftos pletykát kiteregettek, példának okán, hogy Meghan hercegnével amiatt vesztek össze, hogy a koszorúslányok viseljenek harisnyát, vagy ne, Harryék esküvőjén. Azt is felhozták, hogy Vilmossal arra figyelmeztették Harryt, hogy lassítson a Meghannal - jegyzi a TheSun.

Sőt, vékonysága miatt étkezési problémákkal is támadták. Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A lap úgy véli sokkal előkelőbben beszél, mint régen, és úgy viselkedik, mint maga Erzsébet királynő. Édesanyjáról, Carole-ról és húgáról, Pippáról is sértő dolgokat állított a cikk írója. Az írás szerint mind a ketten sznobok, és szánalmasan törekednek arra, hogy beilleszkedjenek a királyi családba. Vilmos és Carole kapcsolatán is csámcsogtak, a herceg állítólag mindig is olyan édesanyára vágyott, amilyen Katalin anyja, ez viszont meglehetősen tiszteletlen Dianára nézve.

A palota ezek után beperelte a lapot, miszerint több valótlan dolgot is állít. A csavar a történetben pedig az, hogy a hercegné jól ismeri a lap főszerkesztőjét. Kifejezetten jó kapcsolatot ápolt Richard Dennennel, ezek mellett pedig a Tatler egy rendkívül megbízható újságnak számított Nagy-Brittaniában...mostanáig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.