A várandós Radics Gigi nem görcsöl a plusz kilók miatt

terhesség Radics Gigi kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a boldogság a várandós Radics Gigiéknél, az énekesnőnek esze ágában sincs azon görcsölni, hogy hány kiló szalad fel rá a terhessége alatt. Továbbra is figyel az étkezésre, de több mindent megenged magának, és a mozgást sem hanyagolja el.

Le kellett már cserélnie a ruhatárát az állapotos Radics Giginek gömbölyödő pocakja miatt. Egy időre mellőzi a topokat és a sortokat, és kényelmesebb darabokra vált. Az énekesnő elárulta, édesanyjától szokott kölcsönkérni ruhákat, mert azok kényelmesek most számára.

„Attól, hogy anyuka leszek, ugyanúgy fontos kell, maradjon a külső és belső egyensúlyom. Egy állapotos kismamának gyorsan változik a teste, ennek van lelki vonatkozása is, de a legáldásosabb dolog még akkor is, ha ezzel együtt a ruhatárat is át kell variálni pillanatok alatt"

– mesélte Gigi a Blikknek.

Radics Gigi most több mindent megenged magának az étkezésben. Forrás: Hungaroring

A sztár gyönyörű kismama, büszkén mutatja meg közösségi oldalán a pocakját. Amiatt nem görcsöl, hogy esetleg felszalad rá néhány kilo, hiszem ez természetes.

„Az ételek szempontjából most kicsit több mindent megengedek magamnak, érzem, mikor mire van szüksége a szervezetemnek. Nem hanyagolom a sportot, csak kicsit átalakítottam komfortosabb verzióra, és kizárólag otthon végzem a gyakorlatokat. Szuper kismamatornákat találtam az interneten." – mondta Gigi.

Valószínűleg, mire újra színpadra léphet, már nagy pocakja lesz. Most az új album készítésre koncentrál, ami úgy tűnik, már a nyáron megjelenik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.