Keményen bírálják Schobert Norbit, a fitneszguru visszaüzent

fogyás Rácz Géza update Schobert Norbert reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban már megírtuk, Schobert Norbi úgy döntött, felkarolja az ország legkövérebb emberét, Rácz Gézát, és segíti fogyásában. A fitneszgurut sokan támadják, és akadnak, akik szerint ez az egész nem a fiúról, hanem Norbi sztárolásáról szól...

Schobert Norbi megunta a negatív hozzászólásokat, és hosszú posztban üzent az őt kritizálóknak.

"Kedves Kritizálók! Én nem állítom választás elé Gézát! Azzal edzeget akivel akar, de nem most. Nem támadok senkit, csak segítek, mert megkértek és oldottam már meg 100 és 174 kg fogyást is. Nem szép dolog ebben a helyzetben bántani Őt. Meg kell fognia a szakadék szélén minden fűszálat. Elférnek a küldetésben a szakemberek, ezért magam mellé vettem egy belgyógyászt és egy endokrinológust.

Állom a menüjét, ha kell végig, odaviszem az orvosokat és bebizonyítom, hogy szegénységből, betegségből, 220 kg zsírfeleslegből is ki lehet törni... Ha a Jóisten is megsegít és ad Neki időt, erőt.

-írta Norbi a posztban, ami alá rengeteg hozzászólás érkezett.

Forrás: Youtube/Géza élete Official

Vannak, akik az egekig magasztalják:

És akadnak, akik Norbi segítségnyújtása mögött egészen mást látnak, és keményen bírálják:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.