Gyönyörű nevet kap Palácsik Lilláék kisfia: "Ez a név még nincs engedélyeztetve itthon" - Videó

terhesség Palácsik Lilla engedély gyermekáldás Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla és Visváder Tamás két hónappal ezelőtt jelentették be, hogy szülői örömök elé néznek. Azóta az is kiderült, hogy Lilla kisfiút hord a szíve alatt, a Mokkában pedig elárulták, mi lesz első gyermekük neve.

Vajna Timi húga nagyon élvezi a kismamaságot, hamarosan terhessége hetedik hónapjában jár. A szerelmesek kisfia szeptemberben születik majd, a leendő szülők pedig már alig várják, hogy hárman legyenek.

,,Mi nagyon szeretnénk a Noah nevet adni neki, de elvileg még nincs engedélyeztetve itthon, úgyhogy most írunk kérvényt. Nagyon sok gyereknek adják ezt a nevet mostanában, de ott van mellette egy magyar név is"

- kezdte Lilla és Tamás, majd a leendő apuka elárulta, hogy miután kiírták az Instagramra, hogy ezt a nevet szeretnék adni kisfiuknak, rengeteg tanácsot kaptak.

"Több százan írtak, hogy kit keressünk ezzel kapcsolatban, ügyvédtől kezdve olyan anyukáig, aki ezen a procedúrán átment, úgyhogy most el vagyunk látva tanáccsal, hogy hamarosan belekezdünk megírni ezt a kérvényt"

– zárta Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.