Fodor Zsókának októberig nem lesz bevétele

Forrás: Fem3 Café -
színház Fodor Zsóka bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő már többször beszélt arról, hogy a koronavírus miatt elesett a bevételi forrásától, hiszen minden előadását törölték. Most elárulta, sajnos ez októberig így is marad. Ezért kénytelen addig tartalékaiból kihúzni.

Fodor Zsókának, mint minden színésznek, a járvány miatt megszűnt a bevételi forrása. A színésznő elárulta, szerencsére az évek során tartalékolt, és jól jött neki az is, hogy a Nicsak, ki vagyok? című műsorban kapott szerepet még a járvány előtt.
Ám hiába oldották fel a korlátozásokat, úgy tűnik, a színésznőnek októberig biztos, hogy nem lesz fizetése.

Fodor Zsóka félretett pénzéből él. Forrás: Fem3 Café

„Ahogy rengeteg kollégám, úgy én is a tartalékaimból élek. Sok színész került mínuszba. Nekem például március óta nem voltak előadásaim, összesen kilenc maradt el. Természetesen ezeket októberben bepótoljuk, de addig még bevétel nélkül maradok. Szerencsére fel voltam készülve a hasonló helyzetekre, nem szórtam a pénzt, így most van miből élnem"

– mondta Zsóka, akit ősszel Az örömlányok végnapjai című darabban láthatnak a rajongói a Pécsi Harmadik Színházban.

Ennek ellenére pozitív, és örül annak, hogy legalább van ideje pihenni, illetve olyan dolgokat csinálni, amit eddig nem tudott.

„Nem panaszkodom. Nagyon jó helyem van Pécsett, és erre a pihenésre is szükségem volt már. Most van időm azokra a dolgokra, amelyekre a munka mellett nem maradt. Rengeteget kirándulok a Mecsek környékén, olvasok, tévét nézek, alszom. Ha pedig szeretnék valami finomat enni, akkor meglátogatom a közeli kifőzdét" – mesélte a Ripostnak.

A színésznő, noha egyedül él, egyáltalán nem magányos, sok barátja van, akik gyakran meglátogatják, és közös programokat szerveznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.