Kínos! Bangó Margit plágiummal vádolja Jollyt

dal plágium Bangó Margit Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen a múlthéten számoltunk be arról, hogy Jollyt dallopással vádolják, most pedig nem más mint a Kosssuth-díjas Bangó Margit gyanakszik a mulatós sztárra.

A művésznő úgy véli, az Elmulattam a lóvémat című nóta eredetileg az ő szerzeménye, csakhogy Jolly sem a dal eredeti címét (Borús az ég), sem pedig az ő nevét, mint szerzőt nem tüntették fel sehol, ez pedig bűncselekmény. Ekképpen Bangó Margit az énekes közösségi oldalán jelezte az énekesnek a problémát.

Forrás: Jolly / Instagram

- kedzte mesélni az énekesnő a Blikknek.

„Ennek a dalnak a szövegét és a zenéjét is én írtam. Készült belőle klip, illetve az albumon is megjelentettem. Énekeltem a televízióban, a rádióban. Azért is jeleztem a problémát az oldalán, ahol mindenki láthatja, hogy mások is okuljanak belőle. A címet és az előadót tiszteljük meg a neve feltüntetésével. Nem egy mezei énekesről van szó, de ha az lennék sem tűrném el, hogy amit én kitaláltam, megváltoztassák"

Jolly természetesen teljesítette a művésznő kérését, a csatornáján azóta átírta a dal címét, a videó végén pedig zárójelben feltűntette Bangó Margit eredetijének a címét is. A történtekkel kapcsolatban Jolly nem kívánt nyilatkozni a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.