Tinik vertek meg egy utcazenészt és a párját Oroszországban - Videó

Oroszország utcazenész verekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ártatlan párba kötöttek bele fiatalkorú huligánok, melynek következtében a szerelmesek súlyosan megsérültek.

A felháborító eset június 20-án Szentpéterváron egy metróállomásnál történt, amiről szerencsére videó is készült, így szinte rögtön be lehetett azonosítani a fiatalkorú támadókat. Az egészből végül nem csak egy sima verekedés, hanem tömegverekedés alakult ki - számolt be a Promotions.

A fiatal házaspár utcazenélni szeretett volna: a férfi gitározott, a nő énekelt. Az egyik fiatalnak azonban ez cseppet sem volt ínyére, ezért odament kötekedni. A szóváltás később eldurvult és az ittas fiatal megütötte a gitározó férfit, aki gyorsan levette a kabátját, és próbálta felvenni a harcot. A verekedésbe később becsatlakoztak a vandál tettestársai is, így egy kisebb tömegverekedés alakult ki, melyben a szerelmét védelmező nő is komolyan megsérült, eltört az orra. A férfinek pedig zúzódásai lettek. Azt sem árt megemlíteni, hogy a fiatal asszony terhes. A felvétel hatalmas bizonyíték, ami magáért beszél, így remélhetőleg minél előbb előállítják a 14-17 év közötti fiatalokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.