Továbbra is tart a karantén Korda György és Balázs Klári számára

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Korda György Balázs Klári karantén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Korda-házaspár úgy döntött, csak szükség esetén mozdulnak ki, Balázs Klári és Korda György még mindig tart a koronavírustól, igyekeznek elkerülni mindenféle kontaktust, amíg lehet.

Sokat pihent a karantén alatt Korda Gyuri és Balázs Klári, de némi munkát is beiktattak a hétköznapokba. Számukra még mondhatni továbbra is tart a karantén, ugyanis csak indokolt esetben merészkednek ki a házból.

Így inkább vigyázok, vigyázunk, amennyire csak tudunk"

A Korda-házaspár továbbra is tart a koronavírustól. Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Minden nap skálázunk, ez nekünk olyan, mint a sportolóknak az edzés. Sokat tanácskoztunk, rengeteg zenét hallgatunk és nagyon sok olyan dalt vettünk most elő, amit eddig nem énekeltünk, szinte soha a közönségnek. Közös és szóló dalok egyaránt vannak köztük, így mikor legközelebb színpadra állunk lesz egy pár meglepetés. Megpróbáljuk ezekkel a dalokkal tovább bővíteni, frissíteni a repertoárunk"

– mesélte Balázs Klári.

A pár már nagyon készül az augusztusi koncertekre, de addig leginkább a pihenésé lesz a főszerep, amit egy cseppet sem bánnak.

„Van idő rá, hogy gyakoroljunk, zenét hallgassunk. Ez az időszak a pihenésre is jó. Az ember egyébként bele se gondol, hogy mennyire szüksége van erre. A testnek, a léleknek, a hangszálaknak, mindennek szüksége van a pihenésre. Igaz, jobb indokot is el tudtam volna képzelni a pihenésre, mint a járvány, de ha már így alakult, a rosszban is próbáljuk megtalálni a jót, a kiutat" – fejtette ki Korda György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.