királyi család rasszizmus Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg édesanyja születésnapján adta át a Diana-díjat, amivel olyan fiatalokat támogatnak, akik jó ügyért harcolnak. A herceg megható beszédet mondott amelyben, felidézte édesanyja munkásságát.

Idén július 1-jén lenne 59 éves Diana hercegnő. Ennek alkalmából Harry herceg ezen a napon adta át az édesanyjáról elnevezett kitüntetést. A Diana-díjat olyan fiatalok kapják, akik egy jó ügyért küzdenek egész évben.
„A feleségem nemrég azt mondta, a mi generációnk és a korábbiak nem tettek eleget annak érdekében, hogy kitöröljük a rosszat a múltból. Ez nagyon bánt. Sajnálom, hogy nem olyan világban éltek, amilyet érdemelnétek.„

Harry herceg beszédében a rasszizmusra hívta fel a figyelmet, ami most óriási probléma, és kezelni kell. Megígérte, hogy ez ellen küzdeni fog, és azon lesz, hogy minél közelebb kerüljenek a megoldáshoz, ahogyan biztosan édesanyja is tenné.

„Tudom, hogy édesanyám sokak számára volt példakép, és biztos vagyok benne, ha itt lenne, a Ti oldalatokon harcolna. Most azt láthatjuk, hogy világszerte a megosztottság, az elszigetelődés és harag dominál, és a felszínre kerül a fájdalom és a trauma is.

Mint ahogy Ti sem, úgy ő sem választotta soha a könnyebb vagy népszerűbb utat, ha kiállt valamiért, és kiállt mindenkiért, akinek szüksége volt rá!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.