Élete legnagyobb csalódásáról vallott Balázs Pali - Videó

Forrás: Migleci Tanja -
csalódás Balázs Pali fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő vallomást tett Balázs Pali: elárulta, mi volt eddigi életének legnagyobb csalódása. 

Balázs Pali nemrég egy interjúban elárulta, egy hozzá nagyon közel álló barátja okozott számára csalódást. A híres énekes azt mondta, sokáig nem tudta kezelni a történteket, amelyek kifejezetten emberi gonoszságra utaltak.

"Az emberi gonoszság és rosszindulat több formájával is találkoztam már a 24 esztendős pályafutásom során, de olyannal még nem, amikor egy, a lelkemhez valóban közel állónak gondolt barát hagy cserben. Bevallom férfiasan, sokáig nem is tudtam ezt a helyzetet magamban kezelni. Életem egyik valóban nagyon fontos szakaszában, a zenei megújulásom idején történt meg, hogy elgázolz és cserbenhagyott egy olyan ember, aki fontos része volt a csapatomnak" - mesélte a sztár a Borsnak.

Azt is elmondta, hogy semmiképp sem szeretett volna sárdobálást az ügyből, így részleteket most sem hozna nyilvánosságra - azt azonban hozzátette, hogy most is a zene volt a legnagyobb támasza, melyen keresztül kiadhatta fájdalmát.

"A Vár rám az élet című dalom épp arról szól, hogy semmiféle körülmény nem számít, ha az ember hisz magában, és a benne rejlő erőben. Mert az erő mindannyiunkban ott van, csak nem mindig vesszük észre" - fejtette ki az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.