Szerelmes leveleket, fotókat dobott ki Trokán Péter, ez volt az oka

Forrás: Facebook/Fem3Café -
karantén Trokán Péter nagytakarítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész úgy érezte, meg kell szabadulnia néhány holmitól, ami nem szerez neki már örömöt, hogy teret engedjen az új dolgoknak. Trokán Péter csak előre szeretne tekinteni.

A sztárnak hasznosan telt a karantén, ugyanis hatalmas szelektálást tartott, és rengeteg felesleges holmitól megszabadult, amelyekre már nem volt szüksége. Trokán Péter elárulta, nem szokványos nagytakarítás volt ez, mint másoknál, ő ugyanis nem csak a helyhiány miatt dobálta ki a cuccokat.
Úgy véli, azoknak a tárgyaknak, amelyek már nem okoznak örömöt neki, nincs helye az életében, helyette teret kell adni az új dolgoknak.

Trokán Péter Forrás: Facebook/Fem3Café

„Csomó felesleges dologgal kellett foglalkoznom az életemben, most már, a hátralévőben nem fogok. Van egy japán csaj, aki szerint fontos, hogy a környezetedből, a lakásodból dobálj ki mindent, ami nem szerez már örömet. Ha megteszed, be fog jönni a helyére valami új, ami örömet fog okozni. Én is így tettem. Csomó dolgot kidobáltam, mert csak akadályoztak abban, hogy észrevegyem azokat a dolgokat, amik örömet jelentenének.

Kidobáltam ruhákat, bútort, szerelmeslevelet, fényképeket, amiknek korábban volt helyük az életemben, de már nem nincs"

– mondta a színész a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.