Keleti Andrea: "A férjem visszakapta a régi feleségét!"

Forrás: -- -
házasság fogyás Keleti Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keleti Andrea bomba formában van, és a magánélete is irigylésre méltóan alakul. A csinos táncművész nemrégiben leadott 8 kilót, és férje így visszakapta a "régi" feleségét. Sőt, Andrea nagyon sok rajongói levelet kap, mindenki arra kíváncsi, hogy mi lehet a titka?

Keleti Andi sosem volt igazán telt alkat, de az elmúlt években észrevétlenül kúszott fel rá pár kiló. Nemrég azonban egy kutatási anyagnak hála jócskán lefogyott, és nem győzi bezsebelni a bókokat!

A férjem is nagyon büszke rám, bár neki mindenhogy tetszem, de most ez kicsit olyan, mintha visszakapta volna a régi feleségét, hiszen sok évvel ezelőtt voltam ennyire vékony!

keleti andrea Forrás: --

"Jó sok időnk volt pihenni, így inkább a munkának szenteljük a nyarat, és néhány hétvégét szánunk kikapcsolódásra, de azt is szigorúan Magyarországon. Nemrég Tisza-túrán voltunk, készülünk a Balatonra is, ahol szintén aktívan töltjük majd az időt. Úgy látom, a gyerekek számára ezek sokkal jobb élmények, mintha egy medencébe lógatnánk egész nap a lábunkat" - tette hozzá Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.