Weisz Fanni rajongói szerint halálra volt ítélve a modell házassága

Weisz Fanni válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak a jövő hónapban lett volna két éve, hogy Weisz Fanni és Hajmásy Péter összeházasodtak, ám az évforduló ünneplése helyett most csak a válásra készülődnek. A szomorú bejelentés azonban váratlan fordulatot eredményezett, a siket lány rajongói nem bánkódnak azért, mert válik, sőt!

„Sokkal jobb férfit érdemelsz, Fanni! A leendő volt férjed nagyon elnyomott téged, ez szinte minden közös szerepléseteknél érezhető volt. Fent hordja az orrát nagyon, főleg a te kis cuki alázatos stílusodhoz képest. Szóval, hidd el, sokkal jobbat érdemelsz. Ezt az idő majd igazolja neked úgyis" - olvasható a modell bejegyzése alatt, ami nem az egyetlen ilyen töltetű komment.

„Szerintem örülj annak hogy vége, a pasi nem tisztelt téged" – tartja egy másik hozzászóló.

„Anyukáddal rendezd a kapcsolatod! Anya csak egy van! Minden rendbe fog jönni és még nagyon boldog leszel valaki más oldalán, csak egy kis időt adj magadnak".

Kíváncsiak vagyunk vajon miképp alakul Fanni kapcsolata édesanyjával a válás után, viszont ez az időszak számára rettenetesen nehéz lehet neki most enélkül is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.