Amber Heard szerint Johnny Depp örömmel végignézte volna, ha megerőszakolják

Forrás: AFP/Michael Buckner -
válás erőszak Amber Heard Johnny Depp botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel sincs vége Hollywood egyik legnagyobb perének: Johnny Depp után most Amber Heardon volt a sor, hogy vallomást tegyen: vérlázító dolgokat állított a színészről.

Johnny Depp beperelte a The Sun nevű lapot, amiért az nőverőnek titulálta őt. A per három hete tart, ami alatt durva dolgok derültek ki Amber Hearddel való házasságáról. Eddig a színész szemszögéből láthattuk a házasságukat, most pedig a fiatal színésznő mesélt. Nem is akármit, ugyanis a vád szerint Depp többször is megpofozta, megrúgta, lefejelte, fojtogatta, ököllel ütötte, megtépte, lökdöste és a földre taszította, sőt tárgyakat dobált felé és megfenyegette, hogy örökre elcsúfítja az arcát - írja The Guardin.

Forrás: AFP/Michael Buckner

- állította Amber, aki hozzátette, hogy ezek az esetek leginkább akkor fordultak elő, amikor a színész alkohol és drog hatása alatt volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.