Yvonne Bar állítja, szilikonmelle miatt nem vállalta őt fel a sztárfocista

Yvonne Bar focista viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű modell, Yvonne Bar állítása szerint egy híres focistával kezdett el járni, csakhogy hiába voltak együtt már tíz hónapja, a sportoló nem akarta őt felvállalni. Ennek pedig az volt az oka, hogy a lánynak szilikon mellei vannak.

Yvonne Bar igen népszerű az Instagram-oldalon félmeztelen, szexi fotóinak köszönhetően. Ám úgy tűnik, hogy szerelme éppen nem mindennapi domborulatai miatt nem akarja felvállalni őt.

A nő - aki tetemes összeget költött plasztikai műtétekre - azt állítja, egymásba szerettek egy híres focistával, de csupán titokban lehettek együtt, mert az nem akart felvállalni őt. Szerinte ugyanis nem tenne jó az imázsának, ha ilyen típusú barátnője lenne, a német nép ugyanis sokkal inkább kedvelne egy „szomszédlány" karaktert.

Anno pedig éppen a focista kezdeményezett a nőnél, mégpedig az Instagramon keresztül. Ám sosem találkoztak nyilvános helyen, de ennek ellenére a kapcsolatuk komoly volt – mondta a Daily Starnak Yvonne egy ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.