Kim Kardashian bocsánatáért esedezik Kanye West

Forrás: Karwai Tang/Getty Images/2020 Karwai Tang/Karwai Tang -
Kanye West bocsánat kim kardashian elnökválasztás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West folyamatosan sokkolja kijelentéseivel a világot, kezdve azzal, hogy indul az amerikai  elnökválasztásokon. Feleségét is nagyon felbőszítette.

Az utóbbi napokban botrányt botrányra halmozott Kanye West. Nemrég azt is a világ tudtára adta, hogy az apja el akarta őt vetetni és neki is ez volt a szándéka az első gyermekével. Kylie Jennerről pedig azt írta Twitteren, hogy büdös. Kanye aggodalomkeltő kijelentései és bejegyzései rengeteg konfliktust szültek feleségével, Kim Kardashiannel. Úgy látszik, végül megjött a rapper esze, ugyanis nyilvánosan kért bocsánatot feleségétől - írja a Glamour.com
„Szeretnék bocsánatot kérni a feleségemtől, Kimtől, amiért nyilvánosságra hoztam egy privát dolgot. Nem támogattam őt úgy, ahogyan ő támogatott engem. Kim, azt szeretném mondani, hogy tudom, hogy bántottalak. Kérlek, bocsáss meg. Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz"

Kim Kardashian és Kanye West Forrás: Karwai Tang/Getty Images/2020 Karwai Tang/Karwai Tang

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.