Majdnem ő lett a hercegné? Ez a nő kis híján Katalin és Vilmos közé állt

ex Katalin hercegné Vilmos herceg Isabella Calthorpe féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem kedveli különösképpen a párja exeit. Nincs ezzel másképpen Kate Middleton sem. Van ugyanis Vilmos herceg múltjában egy nő, akit nem szívlel, különösen mert anno majdnem közéjük állt.

Katalin és Vilmos kapcsolata sem csupán tündérmese. Ugyanis a féltékenység náluk is felütötte a fejét, és létezik egy nő, akit a hercegné a mai napig nem szívlel különösebben, noha még az esküvőjükön is ott volt.
Isabella Calthorpe a királyi család barátja, jóban van Beatrice és Eugenie hercegnővel is, és anno Vilmosnak megakadt rajta a szeme - írta a littlethings.com.

Isabella Calthorpe és férje, Sam Branson. Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Amikor Vilmos és Katalin még a kapcsolatuk elején járt, egy kisebb szünetet tartottak, állítólag a herceg ekkor megkörnyékezte Isabellát. Csakhogy a lány részéről nem volt meg a vonzalom, és visszautasította Vilmost. Helyette később hozzáment egy milliárdos fiához.

Ezután a férfi újra visszatalált Katalinhoz, aki viszont azóta sem szívleli a lányt, noha Isabella még a hercegi pár esküvőjén is ott volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.