Halálosan fél a megözvegyüléstől az a fiú, aki egy 71 éves nőt vett el

özvegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteg attól, hogy szerelme örökre lehunyja a szemét, ám erre sajnos meg is van az oka. A 71 éves nő szívrohamot kapott, férje pedig imádkozik, hogy ne történjen nagyobb baj.

Almeda Hardwick 2015-ben férje után, 45 éves fiát is elveszítette, gyermeke temetésén viszont megismerte Gary-t, aki elrabolta a szívét. A történetben pedig az érdekes, hogy a fiúnak ekkor volt egy kapcsolata egy 77 éves nővel, de Almeda kedvéért elhagyta. Szerelmük mindent elsöprő volt, így az első randi után két héttel Gary megkérte a nagymama kezét. A friss házaspár ezután a nő egyik unokájával együtt – aki egyébként három évvel idősebb Gary-nél – költöztek be Almeda házába, és azóta is boldogan éltek, addig a napig, míg az idős asszony szívinfarktust nem kapott. A szomorú hírt a fiatal férfi TikTokon közölte, és reméli, hogy felesége mielőbb felépül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.