Nyertes Zsuzsa képtelen feldolgozni édesapja halálát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
elvesztés halál temetés család Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa édesapja váratlanul távozott az élők sorából. A színésznő a hot! magazinnak mesélt a tragédiáról, és arról, milyen volt a kapcsolatuk.

Eltelt már némi idő azóta, hogy Zsuzsa édesapja elhunyt, a színésznő mégsem képes könnyek nélkül beszélni a történtekről.

"A leghűségesebb férj, a legjobb apa és a legkedvesebb nagypapa volt"

- kezdte Zsuzsa.

"Gyerekkorunkban sokat dolgozott, de hétvégeken örömmel játszott velünk: kártyáztunk, társasoztunk, aztán felnőttünk, saját életünk-családunk lett, ám továbbra is mindig számíthattunk rá.

Először nem örült, hogy színésznő lettem, orvosnak szánt (...) Később, látva a sikereimet nagyon büszke lett, minden premieremen ott tapsolt. Mivel egy szempillantás alatt halt meg, nem volt időnk felkészülni erre a tragédiára."

-folytatta a színésznő, akinek édesapja 88 évesen, a házuk előtt hunyt el.

"Anyuval 63 évig voltak házasok, náluk szebb párt sose láttam, nem csoda, hogy a mamánk szinte összeomlott! Andikával letérdeltünk apu mellé a járdára, ölünkbe vettük a fejét, azt simogatva vártuk a halottszállítót..."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.