Az extravagáns énekesnő, Tóth Gabi egy igazán szívhez szóló dallal tért vissza: videó

Tóth Gabi klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus zenével és klippel jelentkezett Tóth Gabi – a Veled akarok lenni című szerzeményben az énekesnő karakteres, azonnal felismerhető hangja és a fülbemászó, modern és hagyományos motívumokban egyaránt gazdag alap zseniálisan egészítik ki egymást.

Az utóbbi években Gabi egyre többet alkot folklór stílusban, mindezt persze popzenével ötvözve. A Veled akarok lenni csodálatos vonós témája is tisztelgés a népi elemek előtt. Az újdonsült anyuka a klipben pedig kiteljesedett nőként tündököl. A videót a posztmodern művész, Galler András „Indián" rendezte, akivel az énekesnő már rengeteg korábbi kisfilmen is együtt dolgozott.

Gabi így mesélt a forgatásról: „A természet közelsége mindig is nagyon fontos volt számomra. Itthon is gyönyörű tájakat fedezhet fel az ember, hiszen hazánk bővelkedik a csodásnál csodásabb természeti kincsekben. A dal címe erre is utal: újra érezni a természet közelségét, újra visszanyúlni a gyökerekhez. A szám üzenete magában hordozza a karantén utáni átértékelt, letisztult lelkivilágot. Azt a gondolatot, hogy becsüljünk meg minden percet, és adjunk hálát a természetnek, hiszen amikor hónapokon át be voltunk zárva, ő mindig szívesen fogadott bennünket – a szabadban biztonságban lehettünk azokkal, akiket a világon a legjobban szeretünk!" – mondta az énekesnő.

Az utánozhatatlan Tóth Gabi először a 2005-ös Megasztár tehetségkutatóban tűnt fel, azóta pedig a magyar zenei élet egyik meghatározó alakjává vált. Számos sláger fűződik nevéhez, köztük az Elég volt, a Sors vagy a szintén abszolút közönség- és rádiós kedvenc Ez vagyok én.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.