Weisz Fanni exe, Hajmásy Péter pikáns üzeneteket kap

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
Hajmásy Péter Weisz Fanni szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak nem rég jelentette be válását Hajmásy Péter és Weisz Fanni, a sármos férfinál máris szebbnél szebb hölgyek jelentkeztek, hogy pótolják a feleségét, Instagram-oldalán pikáns üzenetekkel bombázzák.

Pár hete vallotta be Weisz Fanni és párja, Hagyma, hogy úgy döntöttek, elválnak. Egyesek szerint ennek az az oka, hogy Péter nem nézte jó szemmel, hogy felesége újra nyitna családja felé, és szeretne több időt tölteni velük.

Viszont épp, hogy bejelentették a válásuk hírét, máris lecsapnának Weisz Fanni exére a nők. Hajmásy Péter merész üzeneteket kap Insta-oldalán. Sokan felajánlották, hogy megvigasztalják a szakítás után.
Két hölgy, akik egyébként meglehetősen hasonlítanak Fannira, jelezték, hogy ők segítenének abban, hogy Péter elfelejtse exét – vette észre a Ripost.

Hajmásy Péter máris sok ajánlatot kap a nőktől. Forrás: Instagram/realweiszfanni

Többeknek feltűnt, hogy Péter sokat fogyott bánatában.

„Igen, szerintem is nagyon szomorúnak tűnik, én szívesen megvigasztalnám. Nem bánná meg"

- írta erre az egyik hölgy.
De konkrét programajánlatot is kapott már, ami meglehetősen erotikus töltetű lenne:

„Imádom a sushit! Mi lenne, ha egymásról falatoznánk inkább ezeket az ínyencségeket? Jó lenne megismerni téged, sármos és nagyon szimpi vagy! Van kedved ismerkedni?"

– írta a mási lelkes jelentkező.
Az üzenetek azonban nem sokkal később eltűntek Péter oldaláról, úgy tűnik, neki nem volt ínyére a sok felajánlkozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.