Nagy álma tört össze Weisz Fanninak a válással

Forrás: Instagram/realweiszfanni -
Hajmásy Péter Weisz Fanni válás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wiesz Fanni és Hajmásy Péter váratlanul bejelentették közösségi oldalukon, hogy elválnak. Teszik mindezt békében, mondván nincs szó harmadik félről. Egy közeli ismerősük szerint azonban valami komoly dolognak kellett történnie, ha Fanni feladta a házasságát, hiszen ezzel egy nagy álma tört össze.

Hét év után szakított a sztárpár. Weisz Fanni és Hagyma állításuk szerint békében váltak el, azt mondják nem egy harmadik fél miatt mennek szét. Ismerőseik úgy gondolják, az okozott feszültséget köztük, hogy Fanni újra nyitott volna a családja felé, ám férjének ez nem tetszett. Egy barát pedig azt állítja, Hagyma hatására Fanni szép lassan eltávolodott barátaitól is, egy idő után már nem tudtak vele férje nélkül találkozni.

Most a szépségkirálynő egy balatoni nyaralással próbálja elterelni a figyelmét, Instagram oldalán már egyre többet posztol programjairól. Nem lehet számára könnyű, ugyanis mindig is hitt a házasságban, és azt gondolta, akihez hozzámegy, azzal élete végéig együtt lesz.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter hét év után szakítottak. Forrás: Instagram/realweiszfanni

„ Fanni egészen kiskora óta hitt abban, hogy ha egyszer férjhez megy, az örökre szól majd. Azon a bizonyos augusztusi napon két évvel ezelőtt ő tényleg örök hűséget fogadott Péternek, valóságos csodaként élte meg az esküvőjét, hiszen egész életében erre készült.

Éppen ezért az, hogy tönkrement a házassága, nemcsak kudarcélmény, hanem nagyon komoly csalódás is, hiszen egy gyermekkora óta dédelgetett álma tört össze. Valami nagyon bántó dolognak kellett ahhoz történnie, hogy feladja a harcot a házasságáért"

– mesélte a Blikknek egy közeli ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.