Nincs jól Michelle Obama, kisebb depresszióval küzd

depresszió USA Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Obama podcastjában vallott arról őszintén, hogy kisebb depresszióval küzd. Nehezen viseli ugyanis, ahogy Trump vezeti az országot, illetve a faji megkülönböztetésből fakadó problémákat.

Michelle Obama nehéz időszakon megy keresztül, és saját bevallása szerint nincs túl jól. Podcastjában mesélt arról, hogy nem tud aludni, gyakran felriad éjszaka, mert sok minden aggasztja. Például a Trump-kormány képmutatása, illetve ahogy kezeli Black Lives Matter mozgalmat.

Michelle Obama kisebb depresszióval küzd. Forrás: AFP/Saul Loeb

„Ezekre a hírekre ébredni, látni azt, hogy ez a kormány hogy reagál vagy éppen nem reagál, olvasni arról, hogy egy fekete embert megint csak nem vettek emberszámba, bántották vagy megölték, vagy hamisan vádolták, egyszerűen kimerítő. És olyan súlyt tett rám, amelyet jó ideje nem éreztem." – mondta Barack Obama felesége.

Próbál viszont pozitívan tekinteni a jövőre, és mindenkit bíztatni, hogy használjuk arra a járványt, hogy újragondoljuk, hogyan is akarunk élni, merthogy új világ jön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.