Könnyek között találtak újra egymásra a Cotton Club Singers tagjai

Forrás: Origo -
könnyek egymásra találás újra Cotton Club Singers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy koncert erejéig ismét színpadra lép majd a Cotton Club Singers. László Boldizsár elárulta, miért döntöttek a folytatás mellett.

Ismét színpadra áll a Cotton Club Singers formáció, a rajongók legnagyobb örömére.Bár a formáció tagjai 2009-ben a feloszlás mellett döntöttek, egy találkozás mindent megváltoztatott.

„Volt 2-3 év, amikor elengedtem a Cotton Club Singerst. Aztán jött egy fellépés, ahol Szűcs Gabival és Kozma Orsival együtt mentünk el fellépni. Végigsírtuk az egész koncertet! Minden kiszakadt belőlünk, aztán Zsédenyi Adriennből is, ő is szeretett volna újra együtt dolgozni. Ha nem is úgy, hogy állandó formációként, de abban maradtunk, hogy évente egy-kétszer lépjünk fel együtt. Ez a mi életünk! Fehér Gábor próbatermében szoktunk próbálni, kicsit olyan hangulatban, mint a Jóbarátok. Szeretet van, letisztult viszonyok, pillanatok alatt összhangban vagyunk" – mondta László Boldizsár, aki alig várja, hogy a formáció újra együtt zenéljen.

László Boldizsár a Sláger FM stúdiójában. Forrás: Origo

„A karantén időszak számomra leginkább archiválással telt. Eszembe jutott, hogy a Cotton Club Singers összes koncertfelvételét egy garázsban őrzöm, amit most fel is túrtam. Egy kedves barátom összerakott egy szettet, amivel archiválhattam. 1997-től kezdve szinte az összes felvételünk, koncertünk archiváltam. Elképzelhető, hogy ezekből az anyagokból készítünk egy ünnepi DVD-t, hiszen szeptember 6-án, az Erkel Színházban, Negyedszázad címmel koncertet adunk. Több, mint 10 év után ismét együtt zenél a Cotton Club Singers, amit már nagyon várunk!" – mondta a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak László Boldizsár.

A teljes beszélgetést itt megtekinthetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.