Fördős Zé a népszerűségről: "Kitennék magamra egy „Ne zavarjanak" táblát"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Fördős Zé gasztroblogger népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltűnt, hogy Fördős Zé magánéletéről szinte semmit sem lehet tudni? Nos, ez a gasztroblogger tudatos döntésének köszönhető. Most elárulta, miért rejtegeti például barátnőjét.

Fördős Zé a Blikknek mesélt többek között arról, hogy miként éli meg az ismertséget és miért nem szeretné megmutatni barátnőjét.

"Cukik az emberek, jólesik, amikor elmondják, hogy megfőztek egy ételt a szakácskönyvemből, de néha érzem, hogy kitennék magamra egy „Ne zavarjanak" táblát...

Ha a barátnőmmel, a barátaimmal vagyok, vagy csak egy olyan rövidgatyában ugrok le a boltba, amiben nem örülök, ha látnak, akkor nem mindig őszinte a mosolyom, ha leszólítanak.

Fördős Zé gasztroblogger, Fotó: Szabó Gábor - Origo

Múltkor a barátnőmmel, Sárival a Balatonnál bicikliztünk. Bementünk egy eldugott kis strandra, annak is a legszélére, baseballsapkában és napszemüvegben mentem a vízbe, hátha nem ismernek fel. Persze felismertek. Bár senki nem jött oda, láttam, hogy néznek és rólam beszélnek. Hiába próbáltam hollywoodi sztárként rejtőzni, nem sikerült. Nem véletlen, hogy Patagóniában, ahol alig van ember, magyarok meg szinte egyáltalán nincsenek, ott érzem igazán jól magam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.