Béres Alexandra nem szeretné, hogy lányai ilyen világba nőjenek fel

YouTube őszintén kifakadás Lilu Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű fitneszedző és kétgyeremekes anyuka, Béres Alexandra volt Lilu műsorának legújabb vendége. Kendőzetlenül osztotta meg véleményét a közösségi média társadalmi hatásával kapcsolatban.

A mindig nyílt, őszinte és nem mellesleg gyönyörű sportoló, Béres Alexandra tabuk nélkül beszélt a Liluland legújabb adásában arról, hogy mennyire elszomorítja, hogy milyen irányba halad a világ, amiért a közösségi médiát hibáztatja.

"Bár fiatalkora óta a rivaldafényben él, mindig is próbálta kerülni a bulvársajtót és védte a magánéletét. Ettől függetlenül nem tudta elkerülni, hogy akár a strandon végigsétálva ne azt lesse mindenki, hogy a valóságban neki is van -e pocakja. Ezzel együtt úgy gondolja, hogy a hírnévben és népszerűségben is meg lehet látni a jót: például, hogy az embereket érdekli a véleménye és jóra tudja használni az ismertségét. Látva, hogy milyen hatással tud lenni az életünkre a közösségi média, fontosnak tartja, hogy megtanítsa lányainak: nincs rendben, hogy a mai világban egy jó Instagram poszttal több követőt lehet gyűjteni, mint egy olimpiai aranyéremmel." - nyilatkozta a műsorban az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.