Demcsák Zsuzsa gyerekeiről és férjéről mesélt: "Mi négyen rendkívül gyorsan váltunk egy családdá"

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa család Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa szinte ragyog a boldogságtól, amiben nagy szerepe van férjének, Krishannak. A férfi igazi támasza, ráadásul nemcsak neki, hanem a két kamaszgyerekének is, akikkel az elmúlt fél évben megtalálta a közös hangot.

"Rendezzük a gyerekek életét, a miénket is, a kettőt pedig tudatosan próbáljuk összeilleszteni. Például az étkezés a karantén alatt szent és sérthetetlen programmá vált, amit azóta is tartunk. Most kissé mindannyian széjjel vagyunk, mindenkinek megvan a maga feladata. A gyerekeknek a sportban felkészülési időszakuk van, én most kezdek a Life TV-nél, így a napjaim jó része forgatással telik majd, ezért is fontos, hogy ragaszkodjunk ahhoz a néhány órához, amikor együtt lehet a család."

Demcsák Zsuzsa és férje, Krishan Forrás: TV2

Zsuzsa évek óta nem nem szerepelt képernyőn, és bár sokáig jólesett neki a szünet, egy ideje azért már hiányzott a szakmája.

A HOT! magazin digitális száma ITT található!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.