Demcsák Zsuzsa szinte ragyog a boldogságtól, amiben nagy szerepe van férjének, Krishannak. A férfi igazi támasza, ráadásul nemcsak neki, hanem a két kamaszgyerekének is, akikkel az elmúlt fél évben megtalálta a közös hangot.

Mi négyen rendkívül gyorsan váltunk egy családdá. Harmónia és szeretet uralkodik otthon – kezdte az édesanya a ***hot!*** magazinnak.

"Rendezzük a gyerekek életét, a miénket is, a kettőt pedig tudatosan próbáljuk összeilleszteni. Például az étkezés a karantén alatt szent és sérthetetlen programmá vált, amit azóta is tartunk. Most kissé mindannyian széjjel vagyunk, mindenkinek megvan a maga feladata. A gyerekeknek a sportban felkészülési időszakuk van, én most kezdek a Life TV-nél, így a napjaim jó része forgatással telik majd, ezért is fontos, hogy ragaszkodjunk ahhoz a néhány órához, amikor együtt lehet a család."

Demcsák Zsuzsa és férje, KrishanForrás: TV2

Zsuzsa évek óta nem nem szerepelt képernyőn, és bár sokáig jólesett neki a szünet, egy ideje azért már hiányzott a szakmája.

A tévézés az én közegem, a visszatérést egyfajta fellélegzésként élem meg. Pláne, hogy akaranténban eltöltött hónapok alatt az anyaszerep vitt el mindent. Ezt egyrészről imádtam,de lássuk be: ha az ember napi nyolcszázszor hallja, hogy „Anya!", az egy idő után őrjítőtud lenni – nevetett fel.

"""Forrás: hotmagazin"
A HOT! magazin digitális száma ITT található!