Ed Sheeran és párja első babájukat várják idén nyárra

Forrás: Rockstar Photographers
Forrás: Rockstar Photographers -
baba apa Ed Sheeran
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg a koronavírus miatt is inkább titokban tartották az örömhírt, ám most egy ismerősük kikotyogta, hogy már nyáron megérkezhet a baba Ed Sheeranékhez.

Hamarosan apai örömök elé néz Ed Sheeran egy ismerősük szerint. A pár a koronavírus miatt titkolhatta el a világ elől, hogy babát várnak. Az új családtag azonban a hírek szerint már a nyáron megérkezhet.

Ed Sheeran és szerelme első babájukat várják. Forrás: Rockstar Photographers

„Ed és Cherry egyszerűen úsznak a boldogságban. Nagyon izgatottak, de titokban akarták tartani a terhességet. A karantén jól jött nekik abból a szempontból, hogy nem tudódott ki a hír. Ám már egyre közelebb van a szülés időpontja, így a családnak és a közeli barátoknak is elárulták. Az utolsó előkészületeket végzik a baba érkezéséhez, ami nyárra várható" – árulta el a The Sunnak egy ismerősük.
Elképzelhető, hogy ezután Ed az énekléssel is felhagy, hiszen korábban azt nyilatkozta, ha apa lesz, csakis a gyerekére szeretne majd koncentrálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.