Keresi a rendőrség azt a nőt, aki BKV-ellenőröket támadott meg egy buszon - Videó

Forrás: Medgyesi Milán - Origo -
rugdosódó ellenőr rendőrség BKV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BKV ellenőrei a jegyét vagy a bérletét kérték annak a nőnek, aki  a 99-es buszon utazott. Sem a jegyét, sem a bérletét nem mutatta meg az ellenőröknek az utas, hanem válaszul megütötte az egyikük mellkasát, majd utána leugrott a buszról és meg is rugdosta azt. 

A rendőrség keresi azt a nőt, aki 2020. július 7-én délután a 99-es buszon felszólításra nem mutatta meg utazását jogosító okmányát, cserében megtámadta a BKV ellenőrt, majd leszállt a buszról és még távozás előtt belerugott abba párat - írta meg a police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága közfeladatot ellátó személy ellen erőszak bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A kép illusztráció. Forrás: Shutterstock

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, amit itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.