Szupertrendi ruhák, amiket a pasik ki nem állhatnak a nőkön

fashion week öltözködés ruha magazin férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden évben bejön valami új hóbort a divatba vagy éppen egy régi viselet válik ismét trendivé. És mi nők, valljuk be, néha nem tudunk ellenállni a sikkes holmiknak, és szeretjük követni az aktuális divatot. A férfiak azonban sokszor nem értik, miért viselünk néhány ruhadarabot vagy kiegészítőt. Míg mi azt gondoljuk, hogy nagyon is szexisek vagyunk (és ez általában így is van), nekik bizony más a véleményük, és szívük szerint inkább soha többet nem látnák rajtunk az imádott göncöt. Ez azonban ne riasszon vissza attól, hogy hord őket, mivel Neked kell eldöntened, miben érzed jól magad, és pont ettől leszel dögös. De nézzük, melyek azok a most trendi ruhadarabok, amik nem tartoznak a pasik kedvencei közé!

Bő, kötött pulóver
Tudjuk, hogy Te imádsz a hideg őszi napokon egy trendi, meleg, pihe-puha pulcsiba bújni, ami nem csak kényelmes, de ápol és eltakar. Na éppen ezért ettől a pasik nem igazán indulnak be, hiszen nem hozza ki az alakodat, de még csak nem is sejtetet semmit a vastag anyag. Ráadásul a kötött pulcsiról a nagymamájuk ugorhat be nekik.

Forrás: Shutterstock

Óriási szőrmék
Nagyon divatos most a szőrt a ruhákon és kiegészítőkön viselni, de figyelj arra, hogy ne vidd túlzásba! Ha már bundába bújsz, a táskád vagy a cipőd ne legyen szőrös, mert ez elriasztja a pasikat, ráadásul hatalmasnak tűnhetsz tőlük, így amúgy sem túl előnyös.

Forrás: Shutterstock

Magas derekú nadrág
Az utóbbi időben extra trendinek számítanak a magas derekú nacik, ezekben egyszerre lehetsz elegáns és laza. Éppen ezért viseld nyugodtan őket, de tudd, hogy a pasik nem ájulnak el annyira tőle, mint mi nők. Valószínűleg mert túl sokat takarnak, és felül bő szabásuk nem hangsúlyozza ki úgy a popsit, mint egy feszes farmer.

Forrás: Shutterstock

Hátizsákok
Kényelmes és praktikus viselet, valljuk be, mi nők örülünk, hogy felnőtt korban ismét magunkra kaphatunk egy hátizsákot, és szerintünk nagyon is sikkesek. A férfiak viszont kislányosnak és sportosnak találják, és sajnos nem éppen a szexi szó jut eszükbe róluk. Dehát nem lehet mindig megfelelni nekik...

Forrás: Shutterstock

Extra magassarkú, platformos cipők
Ez akár még jó hír is lehet, hiszen nem kell kényelmetlen, ingatag cipőben billegned a pasid mellett. Ők ugyanis nem díjazzák, ha hirtelen 10-15 centivel magasabb leszel, pláne ha ezzel már majdnem akkor vagy, mint ő. Ezenkívül közönségesnek tartják a szupermagas, platformos cipőket. Viszont egy elegáns, közepes sarkú cipellővel biztosan leveszed a lábáról, mert attól viszont megőrülnek.

Forrás: Shutterstock

Peplum felsők
A deréktól fodros felsők irtó elegánsak tudnak lenni, és nagyon cukik is egyben. Talán az utóbbi miatt nem tartozik a férfiak kedvenc ruhadarabjai közé. Kislányos (nem a szexi értelemben) vagy éppen kismamás hatást kölcsönözhet szerintük a megjelenésednek. Ráadásul nem engedi látni a karcsú derekat, sőt optikailag nagyít is. Így nem biztos, hogy ebben felfigyel rád a kiszemelted, de ki tudja...

Forrás: Shutterstock

Kalapok

Nagyon fel tudják dobni a szettedet, és szerencsére újra visszajöttek a divatba a kalapok, melyek egyszerre praktikusak is, hiszen még az erős napfénytől is megvédenek. Viszont nem mindenki örül ennek. A férfiaknak a kalapról öreg hölgyek jutnak az eszükbe, és nem tudnak ettől elvonatkoztatni, így nem igazán csípik ezt a trendi kiegészítőt.

Forrás: Shutterstock

Hatalmas napszemüvegek
Szívesen bújunk néha az óriási szemüvegek mögé, ráadásul ilyenkor nagyon trendinek érezzük magunkat. A pasik szerint azonban furcsa hatást kölcsönöz az arcnak, és leginkább egy légyhez tudnák hasonlítani az ilyen napszemcsit viselő nőket.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.