Szeretőjével luxus körülmények között pihen a spanyol uralkodó, I. János Károly

spanyol uralkodó I. János Király Abu Dzabi szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányairól híres egykori spanyol uralkodó, I. János Károly lebukott: kiderült, hogy a Dominikai Köztársaság helyett melyik úticélt választotta magának.  Természetesen nem egyedül tette ezt, szeretője társaságában tölti idejét. 

A korábbi spanyol uralkodó, I. János Károly korrupciós ügyei, svájci bankszámlái és polgárpukkasztó magánéleti botrányai miatt döntött úgy, hogy elhagyja Spanyolországot és önkéntes száműzetésbe vonul. A nyilvánosságnak azt nyilatkozta, hogy a Dominikai Köztársaságban fog letelepedni - írta meg a DailyMail.

Száműzetésének fő oka fia, VI. Fülöp támogatása volt, aki a jelenlegi uralkodó Spanyolországban.

Forrás: AFP/John Thys

Mint az kiderült, I. János király nem a Dominikai Köztársaságban tartózkodik, hanem szeretőjével Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dzabiban egy luxushotelben mulatja az időt, akit már 40 éve tartó viszony fűz az exuralkodóhoz.

Az értesülések szerint a szállodában, amelyben megszálltak egy éjszakáért 10 ezer fontot (3,8 millió forintot) kérnek el.

„A király nincs egyedül. Azzal a hűséges barátjával tölti az idejét, aki 40 éve mellette áll, azzal a személlyel, aki mindenért megbocsát neki és sosem hagyja cserben. Szerelmi viszonyuk korábban is csodálatos volt és a jövőben is együtt maradnak" – mondta el a spanyol uralkodói család egyik szakértője, Pilar Eyre, akinek állítása szerint

I. János Károly és felesége, Zsófia királyné azóta nem aludtak együtt, amióta a volt uralkodó 1976-ban először lebukott egy másik nővel.

I. János Károly 40 év után, 2014 júniusában távozott a trónról botrányos ügyei és megromlott egészségügyi állapota miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.