I. János Károly spanyol király VI. Fülöp király lemondás Spanyolország koronázás trón
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda este írta alá lemondását I. János Károly, aki 39 évig volt Spanyolország királya, és akit szerda éjféltől fia, VI. Fülöp király követ a trónon. A koronázási ceremónia elkezdődött.

Egy nappal a koronázás előtt, szerda este írta alá könnyeivel küszködve I. János Károly a lemondását lehetővé tevő papírokat a madridi királyi palotában tartott ünnepség keretei között.

Forrás: AFP/Gerard Julien

Spanyolország egykori királyát, aki június elején egészségi állapotára hivatkozva jelentette be lemondását, szerda éjféltől immár hivatalosan is fia, Fülöp követi a trónon VI. Fülöp király néven. Az újdonsült király csütörtök délelőtt teszi le esküjét a spanyol alkotmányra. Élőben itt követheted az eseményeket!

Lemondott a spanyol királyhttp://www.life.hu/news/20140602-a-spanyol-kiraly-i-janos-karoly-lemondott-fia-fulop-koveti-a-tronon.htmlI. János Károly 1975 óta volt Spanyolország királya. A trónon fia, Fülöp követi.News--Íme, az első hivatalos fotó a kishercegnőrőlhttp://www.life.hu/csalad/20140618-a-luxemburgi-hercegno-amalia-gabriela-maria-teresa-elso-hivatalos-fotoja.htmlElkészült az első kép Amalia Gabriela Maria Teresa hercegnőről, amelyen büszke szülei ölelésében látható.CsaládOrigoBűbájos képek Fülöp herceg családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20140617-fulop-herceg-es-csaladja-elso-hivatalos-kepe.htmlTüneményes lányaival mosolyog a leendő spanyol király az első hivatalos fotókon.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.