Kiderült, miért nem kedveli Meghan Markle Katalin hercegnét

Forrás: Getty Images/Karwai Tang -
Meghan hercegné Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eleinte úgy tűnt, Meghan és Katalin jó viszonyt ápolnak, ám egyes források szerint ez koránt sem volt így.

Ahogy arról már korábban írtunk Harryről és Meghanról szóló Finding Freedom (A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család) című könyv egyik társszerzője Omid Scobie elmondása alapján, miután Harry és Meghan bejelentették, hogy többé nem kívánnak hercegi párként "működni" és inkább a tengerentúlon folytatják az életüket, így kilépve a királyi családból, Harry és Vilmos között elmérgesedett a viszony. A két hercegné kapcsolata pedig az elejétől kezdve teljesen közömbös.

Forrás: Getty Images/Karwai Tang

Meghan elvileg többször is sérelmezte Katalin távolságtartó modorát, volt olyan, amikor születésnapján, Katalin csak egy csokor virágot küldött neki. Bár szép gesztusnak gondolta Sussex hercegnéje, mégis csalódott a sógornőjében, jobban örült volna a személyes találkozónak. Sőt elvileg terhessége alatt sem segített neki, semmilyen jó tanáccsal nem látta el, ami rendkívül bántotta. Amióta azonban Amerikában élnek, egyáltalán nem beszélnek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.