Elmérgesedett a viszony Harry és Vilmos herceg között?

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb információk láttak napvilágot Harry és Vilmos herceg kapcsolatáról. A két testvér hónapokig nem beszélt egymással azután, miután Meghan és az ifjabb trónörökös kiléptek a királyi családból. 

Harryről és Meghanról szóló Finding Freedom (A szabadság nyomában. Harry és Meghan - egy modern királyi család) című könyv egyik társszerzője Omid Scobie elmondása alapján, miután Harry és Meghan bejelentették, hogy többé nem kívánnak hercegi párként "működni" és inkább a tengerentúlon folytatják az életüket, így kilépve a királyi családból, Harry és Vilmos két hónapig nem álltak szóba egymással - írja a Mirror.

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

Az író szerint már jobb a viszonyuk és néha beszélnek egymással, de nem túl gyakran, ugyanis a köztük lévő konfliktus túlságosan bonyolult és nehezen megoldható. A férfi azt is hozzátette, hogy Meghan és Katalin hercegné abszolút nem beszélnek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.