Molnár Tamás drog- és alkoholfüggőségéről vallott

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator -
alkoholfüggőség Molnár Tamás jetlag drogfüggőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Tamás élete ma boldog és kiegyensúlyozott. Megtalálta párját Cinthya Dictator személyében, a Jetlag nevű formációja sikeres, de pár éve még bizony a drog és az alkohol rabjaként élt. A Sztárban sztár 32 éves versenyzője őszintén mesélt élete sötét időszakáról, és arról, hogy miként tudott belőle kilépni.
Molnár Tamás és Cinthya Dictator Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

"Megszállottan csinálok mindent, ami a zenénél nagyon jó, de az éjszakázásban nem annyira. Annak idején, ha pénteken elgurítottam a pöttyös labdát, az vasárnap délben még pattogott, ez pedig életvitelszerűen tarthatatlanná vált. Be kellett látnom, hogy függő vagyok! Ráadásul elhanyagoltam a zenét, amit imádok, pedig viszonylag kevesen mondhatják el magukról, hogy azt csinálják, amit a legjobban szeretnek. Eljött egy pillanat, a harmincadik születésnapom előtt három hónappal, hogy be kellett látnom, ez így nem mehet tovább...

Biztos lehetett volna mélyebbre kerülni, de talán akkor már nem találtam volna meg magam. Nyilván rengetegen jelezték is addigra, hogy haver, kicsit túltoltad.

Addiktológushoz jártam eleinte hetente, később kéthetente, majd egyre ritkábban, ami azért volt jó, mert folyamatosan ébren tartotta bennem azt, hogy nekem ezzel foglalkoznom kell. Szerencsére nekem nem kellett bentlakásos módszert választanom ehhez, mert eléggé kitartó vagyok abban, amit a fejembe veszek. Persze lehetsz megszállottja a nem ivásnak is, az ügy papja, de én legalább úgy prédikálok, hogy ittam előtte bort, egy nagyobb belvárosi lakásnyit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.